Mättahark/ kobesti varrega

Mättahark/ kobesti varrega

49,00 

Kõhe Talu peremehe valmistatud mättahark / kobesti on mõnus multifunktsionaalne abiline aiatöödel. Valmistatud kvaliteetsest eriterasest 6mm hardox materjalist. Teravad hargipiid tagavad hea mättasse / mulda mineku ja tööriista lihtsa kasutamise. Kõhe mättahargil on vars juba küljes!

Tootekood: 10001 Kategooria:

Kirjeldus

KÕHE TALU MÄTTAHARK/KOBESTI

Kõhe Talu peremehe valmistatud mättahark/kobesti on mõnus multifunktsionaalne abiline aiatöödel. Valmistatud kvaliteetsest eriterasest 6mm hardox materjalist. Teravad hargipiid tagavad hea mättasse või mulda mineku ja tööriista lihtsa kasutamise. Kõhe mättahark/kobestil on vars juba küljes! Valikus musta ja roosat värvi tööriistad.

Mida teeb Kõhe perenaine aias mättahark/kobestiga?

-Üks saladus algatuseks: tänu mättahark/kobestile Kõhe perenaine aias praktiliselt üldse ei rohigi!!! Tõepoolest, õigel ajal ilupeenraid/aiamaa peenravahesid kobestades ei peagi rohima. Piisab kui kobestiga mulla läbi käid, lahti kobestatud umbrohud mättahargiga välja tõstad, väiksemad käega ära nopid. Et siis tüütu kummargil/kükkis rohimise asemel hoopis kiire püstijala pealt kobestamine. Kuidas tundub?

-Uute istutusalade rajamisel on mättahark imeline abiline! Labidaga lahti kaevatud mättad saab taas püstijala pealt mättahargiga mullast vähemaks soputada (muidu tuleb seda teha kükkis ja käerandmeid koormates). Ka suuremad umbrohud/juured saab mättahargiga püstijala pealt kaevatud mullast välja soputada, välja tõsta.

-Mättahargiga kobestab kevadeti Kõhe perenaine eelnevalt sügisel läbi kaevatud aiamaa, korjab välja umbrohud, segab sisse sõnniku, tõmbab kokku vaod.

-Mättahark/kobestit on hea kasutada okaspuude väetamisel, ka mujal väetamistel, et mullale pandud väetis segada mulda. Ka leheväetise ja sõnniku segamisel mulda on mättahark/kobestist palju abi.

-Et Kõhe mättahark/kobesti on valmistatud spetsiaalsest tugevast eriterasest (hardox), siis saab seda vajadusel kasutada ka erinevatel pinnasetöödel liiva, savi, kruusa, mulla tasandamiseks, laiali ajamiseks. Nii näiteks kasutas Kõhe perenaine seda veetrassi kraavi tasandamise töödel, kus savi oli juba kivistunud ja rehaga sellest jagu ei saanud.

-Mättahark/kobesti on hea abiline sellistel aiatöödel, kus on vaja segada erinevaid asju või eemaldada midagi. Nt kopmosti segamisel, erinevate muldade kokku segamisel. Kasvuhoones mulla vahetamisel, mulla parendamisel.

Lisainfo

Toote värv

must, roosa        

Materjal

6mm hardox

Vars

puit