Peenraserva lõikur

Peenraserva lõikur

38,00 

Peenraserva lõikur supermõnus abimees aias peenraservade, kõnniteede servade ja muude muruservade korrastamisel ja rajamisel.

Kõhe Talu peremehe valmistatud kvaliteetne ja tugev peenraserva lõikur on hea abiline aiaomanikule aastateks!

 

Tootekood: 10002 Kategooria:

Kirjeldus

Kuidas Kõhe perenaine peenraserva lõikurit kasutab?
  • Korras peenraservaga säästan aega aias- peenrad on minu kontrolli all (mitte vastupidi) ja umbrohi ei trügi servast pidevalt istutusaladesse.
  • Korrastatud peenraserv annab peenrale ilusa, korrastatud mulje!
  • Peenraserva lõikur jätab võrreldes tavalise labidaga sirge serva (lõikuril puudub labida kumerus) ja kindla kõrgusega “kraavikese”. Lõikuri töömeetod ongi ikka erinev võrreldes labidaga- lõikur läheb maasse otse, labidaga oleme harjunud kaevama väikese nurga all. Lõikuriga otse lõikes rajatud peenraserv on edaspidi kõige paremini hooldatav ja tagab selle, et umbrohtudel on keeruline pääseda peenrasse, sest peavad justkui hüppama üle väikese „kraavikese“.
  • Peenraserva lõikuriga rajatud peenraserva on lihtne hooldada, ma ei pea selleks eraldi veel trimmerit kasutama (nt kividega serva puhul hoian kivide ees samuti väikest musta mulla riba peenraserva lõikuriga – et umbrohi ei trügiks pidevalt tüütult kivide vahelt peenrasse ja et saaksin niita lihtsalt murutratoriga mööda serva sõites, mitte ei pea trimmerit kasutama ja lisaaega kulutama).
  • Peenraserva lõikuriga hoian korras ka terrassi servasid, kõnniteede servasid.
  • Peenraserva lõikuriga hoian korras ka aiamaa servasid- silmale ilus ja lihtsamini hooldatav.
  • Peenraserva lõikuriga paigaldasin mõned aastad tagasi maasikatele peenrvaiba- imelihtsalt lihtsalt surusin lõikuriga selle maasse kinni ja see püsib seal ilusti tänaseni, ei mingeid lisakinnitusi ega kivisid.
  • Talvel toksime jääd, ehitame lumeehitisi (hea kuubikuid teha) ja hoiame jääauku ka jääst vabana peenraserva lõikuriga.

 

Lisainfo

Toote värv

must, roosa        

Mõõdud

üldpikkus 95cm, tera laius alt 15cm, ülevalt 25cm, kõrgus 10cm

Materjal

3mm strenx

Kaal

1,5kg

Värv

Pulbervärvitud